Hoewel een massage behandeling steeds meer een onderdeel wordt binnen ons dagelijks leven is er een groep die de drempel nog hoog heeft liggen en geen afspraak “durft” te maken.

Schaamte kan mee spelen, slachtoffer van pestgedrag. Moeite met lichamelijk contact. Moeite om uit te kleden (naakt voelen), angst voor het onbekende, openheid geven aan een klacht, trauma, dit alles kan een rol spelen dat je je niet eerder hebt laten masseren.

Wat de reden ook is, ik hoop de drempel voor je weg te kunnen nemen door hier een aantal punten voor je te verduidelijken.

Ten eerste werken wij op professionele basis. In een voorafgaand gesprek kan je bespreekbaar maken wat nodig is en stemmen we de behandeling daarop af. Een goede en eerlijke communicatie lijn is dan geopend.

Grenzen worden altijd geaccepteerd. Voel je je niet gemakkelijk in je blootje, geef dit aan. Is de druk van de massage techniek te hard, te zacht of gaat het te langzaam of te snel, zeg dit, hoe meer wij weten, hoe prettiger dit is, voor allebei!

De massage draait om jou, om je klachten op te lossen of om te ontspannen. Voel je veilig en prettig op de behandeltafel.

Wees eerlijk over je gezondheid. We stellen vragen vanuit een professioneel standpunt. Er zijn condities waarbij we anders te werk moeten gaan, in jouw eigen belang.

Voel je tijdens de massage behandeling niet verplicht om te praten en stiltes op te vullen. Het is jouw moment.

Spanningen, pijn, emoties het is allemaal te voelen als je gaat luisteren naar je lichaam. Een massage kan dienen om dit er allemaal even te laten zijn. 

Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel een beetje overzicht hebt verkregen en dat het een eventuele twijfel heeft kunnen wegenemen. 

Maak hier je eerste afspraak.

 

.


      

 


E-mailen
Bellen
Map
Info