Hoewel een massage behandeling of een bezoek aan een counselor/ coach steeds meer een onderdeel wordt binnen ons dagelijks leven is er een groep die de drempel nog hoog heeft liggen en geen afspraak “durft” te maken. 

Schaamte kan een rol spelen, openheid geven aan een klacht, probleem, hulpvraag of trauma. Moeite hebben met communiceren of met lichamelijk contact of angst voor het onbekende. Wat de reden ook is, ik hoop de drempel hier voor je weg te kunnen nemen door een aantal punten voor je te verduidelijken.

Ten eerste werken wij op professionele basis. In een voorafgaand gesprek kan je bespreekbaar maken wat nodig is en stemmen we de behandeling of counseling methode af op dat wat nodig is. 

Grenzen worden altijd geaccepteerd. Voel je je niet op je gemak, is de druk van de massage techniek te hard, te zacht of gaat het te langzaam of te snel, geef het altijd aan. Heb je meer handvatten nodig vanuit counseling, maak het bespreekbaar. Een goede en eerlijke communicatie tussen jou en mij is belangrijk.

De massage draait om jou, om je klachten op te lossen of om te ontspannen. Voel je veilig en prettig op de behandeltafel. Voel je tijdens de massage behandeling niet verplicht om te praten en stiltes op te vullen. Het is jouw moment. 

Counseling gaat om jouw verhaal, geef aan wat je zoekt en nodig hebt. Vragen die gesteld worden stellen we vanuit een professioneel standpunt. Er zijn condities waarbij we anders te werk moeten gaan, in jouw eigen belang.

Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel een beetje overzicht hebt verkregen en dat het een eventuele twijfel of onzekerheid heeft kunnen wegenemen. 

Maak hier je eerste afspraak.

 

.  


      

E-mailen
Bellen
Map
Info