Je bent fit en vitaal als je over voldoende energie beschikt om te presteren op zowel het fysieke als op het geestelijk vlak. Om inspanningen te kunnen leveren of stress factoren te kunnen incasseren moeten we over voldoende energie beschikken. Die energie halen we uit goede voedingsstoffen vitaminen, mineralen, voedingsvezels, sterke antioxidanten en hoogwaardige eiwitten en aminozuren. Zijn deze voorraden uitgeput dan vervalt onze vitaliteit en heeft dat invloed op onze algehele gezondheid.


Volgens de ayurvedische leer is elk mens uniek en kan je daar een geweldig goed voedingspatroon op uit werken. Ieder individu bezit unieke eigenschappen en lichamelijke kenmerken. Door een ongezonde levenswijze, stress, slechte, ongezonde voeding, te weinig rust, het gebruik van medicijnen, niet bewegen of overtraind zijn kan onbalans ontstaan met als gevolg, klachten. Om dat te voorkomen kan je met diverse adviezen aan de slag. 


Wil je je weer vitaal en gezond voelen? Dan help ik je graag verder. Ik werk uitsluitend met producten die 100% natuurlijk zijn en vrij van conserveringsmiddelen.E-mailen
Bellen
Instagram