Irene Bergshoeff, Corine van der Molen en Anneloes Poppes vormen Gezondheidsstudio Obdam.

 

Wij verlenen behandelingen en consulten gericht op de algehele gezondheid, waaronder massage/voetreflexbehandelingen, cupping, orthomoleculair voedindingsadvies en counseling. Wij hebben onze specialisaties en kwaliteiten gebundeld om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van de algehele gezondheid en ontspanning. 

 

De gezondheids bevorderende behandelingen en adviezen helpen jou om je bewust te maken van wat gezondheid inhoudt. Wij kijken verder dan de klacht en of de oorzaak te achterhalen valt. En kijken we naar mogelijkheden en oplossingen. 


Wij bieden een mix van behandelingen op maat en geven vakkundig advies met als doel klachten te verminderen, te verhelpen en nog belangrijker, te voorkomen. 

 

Onze visie over gezondheid;  balans tussen gezonde voeding, ontspanning en beweging. 

 

Voor een vakkundig, gedegen advies en een op gezondheid en preventie gerichte behandeling of consult, kom je naar Gezondheidsstudio Obdam.

 

Bij ons ben je welkom.

Maak hier je afspraak

  

-Irene Bergshoeff runt sinds januari 2021 haar praktijk VoetreflexPlus Irene en werkt zowel vanuit de westerse als Chinese filosofie. Voetreflex behandelingen dienen niet alleen voor de ontspanning maar verhelpt ook daadwerkelijk klachten. Het helpt om de balans weer te herstellen binnen de fysieke en de mentale wereld. Www.voetreflexplusirene.nl


-Anneloes Poppes is in 2020 gestart met haar praktijk Anneloes Poppes Gezondheidsadvies. Zij begeleid mensen graag naar een gezonder en vitaler leven en richt zich op de behandeling van klachten en niet alleen op het bestrijden van symptomen. Voeding kan je energie geven maar ook energie kosten, daarom wordt er een op maat voedingspatroon voor je opgemaakt. Daarnaast is er de mogelijkheid testen af te nemen en wordt onderzocht of er eventuele supplementen wenselijk zijn. Ook geeft Anneloes met regelmaat lezingen omtrent een gezonde leefstijl.  Www.anneloespoppes-com

E-mailen
Bellen
Instagram