Counseling orthomoleculaire voeding

 

Mijn manier van counseling op het gebied van orthomoleculaire voeding is geschikt voor diegene die gezondheidsklachten ervaren of juist willen voorkomen. Mensen die chronische klachten hebben of die hun lichaam optimaal willen ondersteunen en in balans houden. 

In ons gesprek proberen we te achterhalen wat de oorzaak van je klacht of probleem is en onderzoeken we de mogelijkheden hoe we dit kunnen verhelpen. Ook kijken we naar je gezondheid- en ziektegeschiedenis. Je krijgt diverse ‘tools’ mee om je leefstijl te veranderen en vol te houden. Je algehele gezondheid en vitaliteit uit zich niet getallen, daarom zijn er geen weeg of meet momenten. 

Ieder mens is uniek en met (soms kleine) aanpassingen in voeding, eventuele aanvulling van orthomoleculaire supplementen, kunnen klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. 

 

Hoe werkt het;
Nadat je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je een vragen lijst.  Zo verkrijgen we een goed beeld van wat je klachten zijn, hoe je leefstijl eruit ziet en wat je voedingspatroon is. Dit vormt de basis voor het intake consult. Hier bespreken we de belangrijkste klacht(en) en/of vragen. Je krijgt een individueel voedingsadvies, eventueel aangevuld met orthomoleculaire supplementen. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

 

Vervolgconsult 
Na circa 5- 6 weken vindt een vervolgconsult plaats. Je eerste ervaringen met de aanpassingen die zijn aangedragen staan hier centraal. Een kortdurende vorm van counseling die effectief en goed toe te passen is in het dagelijks leven.

 

Maak hier je afspraak

E-mailen
Bellen
Map
Info