Counseling op het gebied van orthomoleculaire voeding is geschikt voor diegene die gezondheidsklachten ervaren of juist willen voorkomen. Mensen die chronische klachten hebben of die hun lichaam optimaal willen ondersteunen. 

In het gesprek wordt de gekeken of de oorzaak van je klachten te achterhalen is en onderzoeken we de mogelijkheden hoe we dit kunnen verhelpen. Ook kijken we naar je gezondheid- en ziektegeschiedenis. Je krijgt diverse ‘tools’ mee om je leef en eetstijl te veranderen en vol te houden. Je algehele gezondheid en vitaliteit uit zich niet getallen, daarom zijn er geen weeg of meet momenten. 

Ieder mens is uniek en met (soms kleine) aanpassingen binnen het voedingspatroon en eventuele aanvulling van orthomoleculaire supplementen, kunnen klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. 


Hoe het werkt:

Nadat je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je een vragen lijst.  Zo verkrijg ik een goed beeld van wat je klachten zijn, hoe je leefstijl eruit ziet en wat je voedingspatroon is. Dit vormt de basis voor het intake consult. Hier bespreken we de belangrijkste klacht(en) en/of vragen. Je krijgt een individueel voedingsadvies, eventueel aangevuld met orthomoleculaire supplementen. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

 

 Boek hier je afspraak


 
E-mailen
Bellen
Map
Info