Dit is een echt wellness product en afkomstig uit de Ayurveda om je spijsvertering gezond te houden of om een verstoorde darmwerking te herstellen. Het is een van de langst gebruikte kruidengeneesmiddel ter wereld.

Deze kruidenformulering staat bekend als het gaat om de gezondheid van lichaam en geest. De werking ervan is breed en werkt niet alleen gunstig voor de spijsvertering maar is ook een goed middel voor ogen, longen, zenuwstelsel, hart en vaten. Het werkt versterkend op het immuunsysteem en bevordert gewichtsverlies door te helpen bij het verwijderen van gifstoffen. 

Hoe werkt het:


Triphala kan helpen bij gewichtsverlies, vooral in de buikstreek.  Dat komt doordat de darmen beter gereinigd worden. Het maakt de stoelgang soepeler, voorkomt buikkrampen en voorkomt gasvorming, constipatie en is een krachtige ont giftiger. Ook bevat het veel vitamine C wat helpt tegen veroudering en ziekte. 

De gezondheidsvoordelen van Triphala zijn erg groot. Met bovenstaande informatie kun je zelf bepalen of het voor jou een waardevolle toevoeging heeft. 


Heb je nog vragen of wil je weten of triphala iets voor jou kan betekenen, stuur dan een mailtje naar praktijkoib@gmail.com  

E-mailen
Bellen
Instagram