Massage en Counseling praktijk O.I.B
        

Vitaliteit counseling richt zich op het verhogen van de algehele vitaliteit van het individu. Het onderzoekt alle factoren die de vitaliteit beïnvloeden. Het is een preventieve en curatieve manier van counseling.

Vitaliteit is meer dan gezond zijn. Het is fysiek, mentaal, emotioneel en zingevend in balans zijn. Het heeft alles te maken met energie, gezondheid, leefstijl en welzijn. Als counselor ben ik breed opgeleid op het gebied van coaching, ontspanning, beweging en voeding. Vitaliteit counseling is geschikt voor iedereen.

Hoe werkt het?
Het lichaam gaat signalen afgeven wanneer je vitaliteit onder druk staat. Vermoeidheid, futloos, snel prikkelbaar, slecht kunnen slapen, hormoongevoelig, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn, toename overprikkeling of moeite met concentreren. Doel is om de balans terug te halen binnen belasting en belastbaarheid. Balans tussen inspanning, ontspanning, uitdaging en rust. 

Afhankelijk van je vraagstukken kunnen de volgende punten aan bod komen:

  • Stress en burn-out gerelateerde klachten
  • Eetgewoonten, beweging en leefstijl
  • Hooggevoeligheid
  • Fysieke problematiek
  • Relatie - gezinsproblemen
  • Een ingrijpende verandering, leef of werk situatie 
  • Hooggevoeligheid

Als counselor kijk ik verder dan je klacht, biedt ik je overzicht en inzicht met de benodigde tools die je in het dagelijks leven kan toepassen. Het is altijd maatwerk, een interactief proces en nooit standaard. Counseling is een effectieve, professionele en laagdrempelige vorm van hulpverlening. 

Cliënten ervaren al na een aantal gesprekken een positieve verandering en een kleine verandering is vaak al genoeg om iets ‘nieuws’ in beweging te zetten. Elke stap is er 1 en in de richting zoals die jou past.          

Wat is het verschil tussen counseling en coaching?

-Bij counseling ligt de nadruk op het aanspreken van je eigen vermogen om problemen op te lossen. Het verkregen inzicht omzetten tot actie. 

-Vanuit het coachende accept worden er opdrachten ter ondersteuning aangeboden. Mijn werkmethoden hebben een multidisciplinaire karakter.

Vertrouwelijk informatie die ik verkrijg vallen onder mijn beroepsgeheim en zijn je privacy gegevens afgeschermd.​ 

Maak hier je afspraak​

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram