Massage en Counseling praktijk O.I.B
        

Een massage is een behandelwijze die op het gebied van ontspanning en behandelen van fysieke klachten veel kan betekenen. Door de natuurgeneeskundige behandel methoden worden activerende maar kalmerende massage impulsen ingezet. Het opent deuren van het lichaam. Men ervaart positieve bijwerkingen zoals meer energie en beweeglijkheid, helderheid, ruimte, diepe ontspanning, men voelt zich lichter, ervaren meer contact met het lichaam en klachten verminderen of verdwijnen. Je lichaam gaat opruimen en stimuleert het zelf genezende vermogen.

In sommige gevallen gaat het opruimen gepaard met tijdelijke verergering van de symptomen. Je kan je wat vermoeidheid voelen, hoofdpijn, emotionele instabiliteit ervaren. Zie dit als een goed teken, berust in de wijsheid en kracht van je lichaam. Door de massage impulsen wordt er namelijk veel in beweging gebracht. 

Plan na een behandeling een moment van rust en ontspanning in. Luister naar de behoeften van je lichaam. Drink voldoende water en krijg meer grip op je gezondheid en kwaliteit van leven.

Uit ervaring is gebleken dat een massage eens in de 4 weken al uitstekend werkt ter preventie van diverse klachten. 

Massage methodes

Maak hier je afspraak

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram