AMINOZUREN en een jong uitziende huid.

Hun huid ziet er nog fris en strak uit met een jeugdige, gezonde gloed. (Zonder de botox of chemische peelings etc. natuurlijk).

We kennen allemaal wel zo iemand, maar wat is het geheim? (behalve dat goede genen mooi meegenomen zijn).

Het geheim van een “jongere” huid is;
Een goed en puur Aminozuren complex.
Aminozuren hydrateren je huid en spelen een belangrijke rol in het behouden van je gezondheid en het krijgen (behouden) van een mooie huid. Je hebt daar wel het gehele complex van alle 20 aminozuren voor nodig.

1. Essentiële aminozuren zijn aminozuren die niet door het lichaam zelf worden aangemaakt. Je krijgt ze alleen binnen door het eten van bepaalde voedingsmiddelen of het slikken van supplementen.
2 Niet essentiële aminozuren worden door je lichaam zelf aangemaakt maar soms ontstaat er toch een tekort door bepaalde omstandigheden.

Aminozuren houden je huid glad, gaan tekenen van huidveroudering tegen en helpen je huid te beschermen tegen vrije radicalen.
Daarnaast is volwaardige voeding belangrijk, goede vetten, voldoende drinken, beweging, geen suiker en slaap voldoende. Tijdens de slaap vindt er celregeneratie (of cel vernieuwing) plaats en herstelt ons lichaam (en dus ook onze huid).

Anti-aging formule voor huid, haar en meer.

  • Levert het compleet aminozurenprofiel met 20 aminozuren!
  • 180 tabletjes
  • Gaat cel veroudering tegen en geeft (natuurlijke) energie.

E-mailen
Bellen
Map
Info