Alka Vitae helpt om actief te ontzuren, het zuur-base evenwicht te herstellen door gericht de opgehoopte zuurresten in het lichaam te neutraliseren, af te breken, op te lossen en af te voeren.

Je voorkomt verzuring door factoren die verzurend werken te vermijden en of te beperken. Zoals stress, roken, medicijnen gebruik, overmatige spierbelasting en schadelijke straling. Beperk de consumptie van verzurende voeding en dranken waaronder dierlijke eiwitten, suikers, koolzuurhoudende dranken, alcohol, koffie. Eet zoveel mogelijk basisch vormend (ontzurend) voedsel zoals groentes, aardappelen, noten. 

Helaas is het in de huidige maatschappij niet of nauwelijks meer mogelijk om alle bovenstaande factoren te beperken of te vermijden. Daarom werk ik met de producten van Alka Vitae. 

Mijn visie is dat je mag/moet genieten van het leven met een wijntje, biertje, een kaasje, een toastje of koffie met een chocolaatje erbij (mits met mate natuurlijk). Door dagelijks actief te ontzuren kan dit ook. Je voelt je fitter, energieker, minder last van pijntjes en andere klachten en weet je dat je goed bezig bent om je algehele gezondheid te verbeteren. 

Plaats hier je bestelling  

Meer product informatie op www.alka.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info