Afvallen met aminozuren 

Gebruik maken van een aminozuren complex kan zeer nuttig zijn op vele fronten. Aminozuren zijn essentiële bouwstoffen voor ons lichaam. Ze spelen onder andere een rol in spieropbouw, spieronderhoud, stofwisseling en vetverbranding. Uit deze functies is op te maken dat afvallen en aminozuren erg goed samen gaan. 

Vandaag aminozuren en hun invloed op de vetverbranding.

Aminozuren die hier een rol in spelen zijn onder andere; 

1.  Carnitine -  trekt vetzuren sneller aan en speelt een rol in het transporten tijdens de stofwisseling. Dit zorgt voor een vet verbrandende werking. Een goed vitamine b complex zorgt voor een optimale werking (vooral de b6 en b12).

2.  Glutamine - gaat vetopslag tegen en voorkomt dus gewichtstoename. Het bindt als het ware het vet aan zich. *verminderd ook het verlangen naar suiker en alcohol.

3.  Arginine - heeft invloed op het groeihormoon en deze regelt de spier-vet verhouding. Bij overgewicht wordt de aanmaak van groeihormoon niet meer gestimuleerd. Hierdoor is de spier-vet verhouding uit balans en wordt afvallen moeilijker. Mensen met overgewicht komen hierdoor in een vicieuze cirkel.

4.  Methionine  helpt bij de afbraak van vetten en voorkomt zo de opbouw van vetten in slagaders. Zorgt ook voor ontvetting van de lever. Een tekort van dit aminozuur kan dan ook resulteren in vervetting van de lever.

Natuurlijk is er meer nodig om af te vallen en is dit ook geen wondermiddel  maar wel een geweldige aanvulling binnen ons voedingspatroon.

Conclusie; deze aminozuren zorgen ervoor dat vetten minder worden opgeslagen of beter worden verwerkt of afgevoerd en zijn dus hoofdzakelijk een supplement die helpen om het afvallen gemakkelijker te maken en te versnellen. 

Bestel daarom dit aminozuren complex met een aminozuur profiel wat hoogwaardig en kwalitatief goed en 100% natuurlijk is.

Het product heeft een nut nummer wat betekent dat het een genotificeerd product is. 

Ingrediënten; Leucine, alanine, phenylalanine, lysine, valine, glutaminezuur, asparagine, histidine, threonine, serine, tryptofaan, proline, glycine, thyrosine, tryptofaan, arginine, methionine, cysteïne, iso-leucine, carnitine, organisch ijzer.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info