Alka Vitae

Basische therapie en behandeling.

Met als doel om een goede gezondheid te behouden en of te creëren. Problemen aan te pakken waarvan de oorsprong mede ligt in een verstoorde zuur-base-balans. De Alka® producten bieden hoogwaardige basische kwaliteiten in verschillende categorieën. Een goede gezondheid waarin het zuur-base-evenwicht in balans is, de basis vormt voor een vitaal en energiek leven.

Wil je persoonlijk advies of ondersteuning maak dan een afspraak via praktijkoib@gmail.com

Waarom is ontzuren zo belangrijk?

Het lichaam dagelijks ontzuren is zeer belangrijk voor een goede gezondheid. De constante stroom van zuren die het lichaam dagelijks binnendringt wordt opgeslagen en zorgt voor ophoping van zuurresten.

Ons lichaam is één grote prachtige fabriek en wordt er, uit onze voeding, de benodigde voedingsstoffen gehaald en in onze cellen verbrand en omgezet in energie. Tijdens die verbranding van voedingsstoffen ontstaan er afvalstoffen. We maken onze cellen niet heel blij als we deze afvalstoffen niet afvoeren.

Ons lichaam en onze stofwisseling zijn de afgelopen 100 jaar amper veranderd, wel de omgeving en de factoren daarin. De manier van hoe voedsel geproduceerd wordt, het gebrek aan voedingstoffen en mineralen, toenemende stress omstandigheden etc. Allemaal componenten die erg verzurend werken.

Het lichaam heeft van nature een licht basenoverschot en probeert dat constant te houden. De nieren en longen zijn hierbij heel belangrijk. Wanneer de zuurvorming in het lichaam sterk toeneemt, kan het door het mechanisme moeilijk meer gecompenseerd worden. Dit heeft gevolgen voor onze organen, weefsels, spieren, pezen, huid, het onderhuids bindweefsel en de gewrichten. Om zure ophopingen te voorkomen is het belangrijk om dagelijks te ontzuren en zo tegenwicht te bieden aan deze dagelijkse zuuraanvallen. Dit doe je door het gebruik van onderstaande producten toe te voegen aan je dagelijkse ritueel.

Alka® 52 kruiden thee 

Alle eigenschappen op een rij:

✓ Uitgebalanceerde mix van 52 zorgvuldig gekozen kruiden
✓ Fris en mild aromatisch van smaak
✓ Perfect voor elk moment van de dag
✓ Geschikt om langdurig te drinken
✓ Cafeïne- en looizuurvrij
✓ Bijzonder hoog in antioxidanten*
✓ Basisch en lekker
✓ 100% natuurlijk

50 filterzakjes € 14,95
100 filterzakjes € 24,95

Alka® Fruit Thee Appel

Een lichtzoete appelsmaak gecombineerd met biologische basische kruiden. Alka® Fruit Thee Appel is sowieso een must voor liefhebbers van Turkse appelthee en voor iedereen die de gezonde ph-waarde van zijn lichaam mild wil ondersteunen. 

€ 6,95 

Alka® Fruit Thee Citroen

Deze verkwikkende citroenthee gecombineerd met basische kruiden voert je mee naar een mooie zomerse dag. Alka® Fruit Thee Citroen is een verfrissing voor je lichaam en biedt een milde ondersteuning van je gezonde zuur-base evenwicht.  

€ 6,95 

Alka® Fruit Thee Bosvruchten

De friszure melange van biologische bosvruchten en kruiden creëert een verrassende smaak die doet denken aan een grote schaal wilde bessen. Alka® Fruit Thee Bosvruchten is genieten met milde ondersteuning van je gezonde zuur-base evenwicht. 

€ 6,95 

Alka® Fruit Thee Sinaasappel

De perfecte verbinding tussen basische kruiden en de natuurlijke smaak van verse zongerijpte sinaasappels. Alka® Fruit Thee Sinaasappel is een pure, zonnige traktatie en zorgt voor een milde ondersteuning van je zuur-base evenwicht. 

€ 6,95 

Alka® Druppels zijn zeer basische om actief te ontzuren. Tegelijkertijd wordt er een extra hoeveelheid van natriumbicarbonaat aangemaakt, een stofje dat er voor zorgt dat overtollige zuren worden geneutraliseerd.

€ 29,95

Alka® Crème is veelzijdig in gebruik.

Het brengt de basische ph-waarde van de Co-enzym weer op orde zodat het weer kan ademen Het bevat squalaan, kokosolie, jojoba-olie, a Co-enzym Q10, amandelolie en sheaboter geven een verzachtend en hydraterend effect.

Alle voordelen van Alka® Crème op een rij:

·        Voor de gezonde basische huidverzorging
·        Ondersteunt het herstel van een problematische huid
·        Biedt bescherming van de gezonde huid
·        Trekt snel in de huid
·        Is geschikt voor zowel de normale als gevoelige huid
·        Kunt u gebruiken voor het gehele lichaam
·        Tevens geschikt als gezichtscrème voor de dag en nacht
·        Voor de verzorging van de handen en de voeten
·        Heerlijk na het douchen of na een bad
·        Neutraliseert jeuk direct na muggen-, wespen- en dazensteken
·        Geschikt na zonverbranding
·        Geschikt voor man en vrouw

50 ml € 14,95
150 ml € 29,95

Plaats hier jouw bestelling.

 

 

  
E-mailen
Bellen
Map
Info