Al heel wat jaren werk ik met het aminozuren complex van Beauty Essentials omdat het 100% natuurlijk is, volledig compleet en omdat het doet wat het beloofd. 

Het voorziet het lichaam van alle 20 fundamentele aminozuren die ervoor zorgen dat het lichaam sterke, stevige en gezonde cellen kan produceren. Het versterkt spieren, pezen, cellen, bloedvaten en organen. 

Eigen productie en opnamen van aminozuren neemt naarmate we ouder worden af. Om een goede gezondheid te behouden en klachten te voorkomen is aanvulling gewenst. Het levert alles wat je nodig hebt en vult je tekorten aan.

Effectief bij diverse klachten waaronder;  slapeloosheid, (winter)depressie, angst, paniekaanvallen, tandenknarsen, eetstoornissen,  PMS, chronische pijn, migraine, fibromyalgie of ADHD , bipolaire stoornis. Ook bij innerlijke onrust, hoge stressgevoeligheid, stress gerelateerde bloeddrukstijging en verbetering concentratie/focus.

Voor sporters werkt het ter voorkoming van een snelle verzuring van de spieren, helpt het bij de opbouw van spiermassa, spierkracht, spiercoördinatie, uithoudingsvermogen en vitaliteit.

Aminozuren complex overzichtslijst 

E-mailen
Bellen
Map
Info