De Zechsal pure Elements balancing creme heeft een prebiotische en voedende samenstelling en beschermd de huid optimaal. De natuurlijke bouwstof is het oeroude magnesium uit de Zechstein bron in Veendam. 


Aan deze basis zijn toegevoegd de energy booster NADH, vitamine C en E, hyaluronzuur en tal van micro-elementen voor een optimale voeding en hydratatie en een structureel ‘liftend’ effect. Heeft een vitaliserend effect. Ook de beschadigde, oneffen of gerimpelde huid profiteert zichtbaar. De geur is verfrissend door het gebruik van citrus en limoen.

Niet alleen de crème zelf, maar ook de verpakking is innovatief. Dankzij een schuifsysteem dat verbonden is met een binnen-pouch is er sprake van perfecte hygiëne. Zonder dat er conserveermiddelen worden gebruikt is de crème lang houdbaar.

€  42,95   50 ml

Bestel hier


Zechsal clearskin bevat magnesium hydroxide ('milk of magnesia') gemaakt van zuiver magnesium met toevoeging van tea trea olie voor het ontstekingsremmend effect.  Een fijn product om als masker te gebruiken of gewoon op een ontstekingsgebied te gebruiken. Het rekent af met vette huid, roodheid en puistjes.  Ontsmet de huid en remt talgvorming en matteert de huid, een ware natuurlijke skin saver. 


Advies;  bij een vettige, rode huid of acne gebruik twee of drie keer per week een masker. Eventueel de T-zone apart alleen behandelen. De andere dagen plekjes aanstippen naar behoefte.  

€ 14.95

Bestel hierE-mailen
Bellen
Map
Info