Mijn naam is Corine van der Molen en in 2013 ben ik gestart met mijn praktijk met als doel mensen te helpen en bij te staan hoe je een goede gezondheid kunt verkrijgen en kan behouden vanuit diverse invalshoeken. Om dat te kunnen realiseren ben ik diverse gerichte opleidingen gaan volgen.


In 2011 heb ik mijn opleiding cognitieve therapie afgerond en ben ik daarna uiteenlopende massage opleidingen gaan volgen zodat ik ruime vakkennis kon opdoen en breed gespecialiseerd mijn praktijk invulling kon geven. In de opleiding orthomoleculaire therapie leerde ik hoe je met voeding en supplementen een essentiële bijdrage kan leveren aan een goede gezondheid en hoe je deze kan optimaliseren.


Binnen mijn vakgebied wil ik mij onderscheiden vandaar dat ik een mooi concept heb ontwikkelt. Je lichaam is immers alles wat je hebt en ik help je graag het gezond te houden en inspireer ik je graag.


Met Anneloes Poppes en Irene Bergshoeff heb ik Gezondheidsstudio Obdam opgezet. Hier werken wij, vanuit onze eigen specialisatie, aan gezondheid, vitaliteit en ontspanning. 

 


  

E-mailen
Bellen
Instagram