Rebalance therapie 

Deze methode biedt een mix van massage en counseling technieken waarbij je lichaam het uitgangspunt is. Hoofd, gezicht, schouders, nek, rug, benen en voeten worden behandeld. Het lichaam heeft een eigen geschiedenis en laat zijn sporen na. Het vertelt een verhaal en geeft de benodigde signalen af, bijvoorbeeld een fysiek en/of mentale kramp door vernauwing in het fascia (bindweefselstructuren). Het verband tussen oorzaak en gevolg en tussen denken en voelen is niet meer te overzien en gaat het lichaam protesteren. 


Deze behandel methode leert je;
- Te luisteren naar je lichaam
- Controle/ perfectionisme los te laten
- Denken te reduceren
- Inzichten te verkrijgen
- Ontspanning te ervaren 


60 minuten € 55,-
90 minuten € 70,- 


Stress relief massage 

Dit is een zeer ontspannende, stille en rustige massage behandeling van rug, benen, schouders, gezicht en hoofd. Het biedt dat wat jou lichaam nodig heeft. Dat kan energie en vitaliteit zijn of juist kalmte en rust. De stress relief massage brengt, door de diversiteit aan massagetechnieken, een positieve prikkel waardoor de lichaamsperceptie kan veranderen. Het lost spanningsklachten op en disbalans in het zenuwstelsel wordt hersteld. Massage als medicijn met heilzame effecten.  

 

60 minuten  € 50,-
90 minuten  € 65,- 


Cupping/massage 

Dit is een behandeltechniek die binnen de Oosterse geneeskunde. Wordt veelvuldig gebruikt om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Het heeft een enorme dieptewerking doordat speciale cups vacuüm op de huid worden aangebracht. Toxines – in spieren en gewrichten kunnen door de versterkte doorbloeding goed worden afgevoerd. De behandeling wordt afgesloten met een massage. 


Geschikt bij; 
-Schouder/ nek/ rug klachten
-Migraine/ hoofdpijn klachten
-Triggerpoints/ spierknopen
-Verklevingen van het bindweefsel
-Darm/ spijsvertering problemen
-Blessures  


60 minuten € 55,- 

E-mailen
Bellen
Instagram