Therapeutische behandelingen


Rebalance therapie 

Deze methode biedt een mix van massage en counseling technieken waarbij je lichaam het uitgangspunt is. Hoofd, gezicht, schouders, nek, rug, benen en voeten worden behandeld. Het lichaam heeft een eigen geschiedenis en laat zijn sporen na, het verteld een verhaal en geeft de benodigde signalen af. Fysiek en/of mentale kramp door vernauwing in de fascia (bindweefselstructuren). Lichaam en het denken hebben een versterkt effect op elkaar en kunnen onbalans creëren binnen het gevoelsniveau. Het verband tussen oorzaak en gevolg en tussen denken en voelen is niet meer te overzien en gaat het lichaam protesteren. 

Deze methode leert je;
- Te erkennen wat er is
- Te luisteren naar je lichaam
- Balans terug te vinden
- Controle of perfectionisme los te laten
- Denken te reduceren
- Inzichten 
- Ontspanning
- Zelfbewustzijn te vergroten    

60 minuten € 50,-
90 minuten € 70,- 

Stress relief massage 

Dit is een zeer ontspannende, stille en rustige massage behandeling van rug, benen, schouders, gezicht en hoofd. Het richt zich op de vitale remmingen en andere kernsymptomen. Het biedt dat wat jou lichaam nodig heeft. Dat kan energie en vitaliteit zijn of juist kalmte en rust. De stress relief massage brengt, door de diversiteit aan massagetechnieken, een positieve prikkel waardoor de lichaamsperceptie kan veranderen. Het lost spanningsklachten op en disbalans in het zenuwstelsel wordt hersteld. Massage als medicijn met heilzame effecten.  

 60 minuten  € 47,50
 90 minuten  € 65,- 

Sport / Rug/ nek/ schouders

Een stevig massage vorm. Er wordt aandacht gegeven aan spieren, weefsels en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn.  Het bindweefsel wordt losgemaakt daar waar overbelasting is ontstaan en mogelijk is gaan verkleven met als gevolg dat het lichaam, pijnlijk, stijf en strak aanvoelt.​ Geschikt voorafgaande aan je training of als post work - out behandeling. 

40 minuten € 40,-  

Cupping 

Dit is een behandeltechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Het heeft een enorme dieptewerking doordat speciale cups vacuüm op de huid worden aangebracht. Toxines – in spieren en gewrichten kunnen door de versterkte doorbloeding goed worden afgevoerd. 

Zeer geschikt bij; 
-Schouder- en nek en rug klachten
-Migraine/ hoofdpijn klachten
-Triggerpoints /spierknopen
-Verklevingen van het bindweefsel
-Buik en spijsvertering problemen
-Blessures  

60 minuten € 50,- 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info