Of je nu 1 of 2x per week sport of elke dag, een sportmix massage is gewoon nodig. Het is een vrij stevige massage behandeling waarbij de spieren, pezen, spierknopen en het bindweefsel worden losgemaakt. Hier wordt goed in de diepte van de spierlagen gewerkt. Wanneer je spieren een overspanning hebben bereikt en mogelijke pijnklachten geeft is dit al een teken dat je lichaam een massage kan gebruiken.  

De doorbloeding wordt gestimuleerd en afvalstoffen in je spieren worden sneller afgevoerd. Winst is een beter herstel van je spieren en dus je lichaam. Tevens is het blessure preventief en voorkomt het een overbelast lichaam.

De mix in deze massage behandeling ligt in het feit dat de behandeling wordt afgesloten met een ontspanningsgedeelte van rug en hoofd. Dus van een inspanning naar ontspanning. Je spieren zullen er blij mee zijn.

*Doordat het een vrij stevig massage behandeling is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning. Daarmee zou je je spieren namelijk te veel belasten en zul je er eerder nadeel van ondervinden dan er voordeel van hebben. Als je je wilt laten masseren vlak voordat je een grote inspanning gaat leveren, kies dan altijd voor een massage die de spieren niet al te zeer belast.

Deze sportmix massage kan dus zowel preventief als proactief worden ingezet. 

45 minuten € 50,-

Boek hier

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info