Mijn naam is Corine van der Molen en sinds 2013 gediplomeerd counselor en massage therapeut.  In mijn werk heb ik als doel mensen bewust te maken hoe je een goede gezondheid kunt verkrijgen en kan behouden. Hoe je klachten kunt voorkomen en kan verhelpen vanuit diverse invalshoeken. Om dat te kunnen realiseren heb ik de benodigde en diverse gerichte  opleidingen gevolgd waardoor ik mij breed heb kunnen specialiseren. 

Als massagetherapeut ben ik gespecialiseerd in het geven van therapeutische behandelingen. Deze zijn gericht op oorzaak en gevolg van jouw klacht. Gericht en inhoudelijk bekijken we welke factoren een oorzaak kunnen zijn van dat wat jij ervaart. In zijn geheel bekijken we of je leefstijl en/of voedingspatronen van invloed kunnen zijn. Daarop wordt dan de juiste behandeling opgemaakt. 

Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat een massage eens in de 4 weken al uitstekend werkt ter preventie van diverse klachten. 

De opleiding orthomoleculaire therapie heeft een extra bijdrage geleverd binnen mijn werkgebied. Dat niet alleen sport, beweging en ontspanning een goede bijdrage leveren aan een goede gezondheid maar ook een voedingspatroon die bij jou past.

Binnen mijn vakgebied wil ik mij onderscheiden, vandaar dat ik een mooi concept heb ontwikkeld. Je lichaam is immers alles wat je hebt. Hoe optimaliseer je jezelf, je gezondheid je ontspanning en vitaliteit. Ik inspireer je graag.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook werkzaam als sport - en yoga instructeur. Ook op dat gebied informeer, begeleid en help ik je graag verder.

Wil je een afspraak maken, klik dan hier


 
  


  

 
E-mailen
Bellen
Map
Info