Therapeutische massage behandelingen

1. Sukha massage

Sukha betekent levensvreugde in het Sanskriet. Deze behandeling richt zich op het regelen van de doorstroom van energie in het lichaam door specifieke punten op het lichaam te stimuleren (levensvreugde)? Kenmerkend is dat er gestart wordt zonder olie, onder aan de voeten in de richting van de kruin.  

De behandelwijze bestaat uit het drukken, wrijven, roteren, kneden, stretchen en masseren van het lichaam. Deze techniek is afkomstig vanuit de oude traditionele Oosterse geneeswijze. 

Heeft een positief effect op je huid en helpt het zenuwstelsel te ontspannen en brengt echte ontspanning en vitaliteit.

75 minuten € 55,-

2. Rebalance therapie 

Deze methode biedt een mix van massage en counseling technieken waarbij je lichaam het uitgangspunt is. Hoofd, gezicht, schouders, nek, rug, benen en voeten worden behandeld.

Het lichaam heeft een eigen geschiedenis en laat zijn sporen na, het verteld een verhaal en geeft de benodigde signalen af. Fysiek en/of mentale kramp door vernauwing in de fascia (bindweefselstructuren).Lichaam en het denken hebben een versterkt effect op elkaar en kunnen onbalans creëren binnen het gevoelsniveau. Het verband tussen oorzaak en gevolg en tussen denken en voelen is niet meer te overzien en gaat het lichaam protesteren. 

Deze methode leert je;
- Te erkennen wat er is
- Te luisteren naar je lichaam
- Balans terug te vinden
- Controle of perfectionisme los te laten
- Denken te reduceren
- Inzichten 
- Ontspanning
- Zelfbewustzijn te vergroten    

60 minuten € 50,-
90 minuten € 70,- 

3. ​Sport / Rug/ nek/ schouders

Een stevig massage vorm. Er wordt aandacht gegeven aan spieren, weefsels en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn.  Het bindweefsel wordt losgemaakt daar waar overbelasting is ontstaan en mogelijk is gaan verkleven met als gevolg dat het lichaam, pijnlijk, stijf en strak aanvoelt.​ Geschikt voorafgaande aan je training of als post work - out behandeling. 

40 minuten € 40,-  

4. Cupping 

Dit is een behandeltechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Het heeft een enorme dieptewerking doordat speciale cups vacuüm op de huid worden aangebracht. Toxines – in spieren en gewrichten kunnen door de versterkte doorbloeding goed worden afgevoerd. 

Zeer geschikt bij; 
-Schouder- en nek en rug klachten
-Migraine/ hoofdpijn klachten
-Triggerpoints /spierknopen
-Verklevingen van het bindweefsel
-Buik en spijsvertering problemen
-Blessures  

60 minuten € 50,-  

 Ontspanning

1. Japanse balans massage  

Hier worden stress - drukpunten, triggerpoints en energiebanen op rug, armen, hoofd, gezicht op effectieve wijze behandeld. Dit heeft een positief effect op de huid, de algehele doorbloeding, verminderd spierspanning en ruimt blokkades en spierknopen op. De populariteit van deze massagevorm stijgt de laatste jaren enorm vanwege de positieve effecten en voordelen op het gebied van ontspanning. 

60 minuten  € 47,50

2. Pure mood massage 

Dit is een zeer ontspannende, stille en rustige massage behandeling van rug, benen, schouders, gezicht en hoofd. Zeer geschikt voor mensen die een hoog stress niveau ervaren. Pure rust op je gehele mood (humeur/gestel)). Het lost spanningsklachten op en wordt de disbalans in het zenuwstelsel hersteld. De massage technieken behandelen de dieper gelegen weefsels, organen, huid en spieren en biedt dat wat jou lichaam nodig heeft. Dat kan energie en vitaliteit zijn of juist kalmte en rust. Je zal versteld staan van het resultaat na de behandeling, een totale ontspanning. 

 60 minuten  € 47,50
 90 minuten  € 65,- 

3Zwangerschapsmassage

Een zeer zachte massagevorm met subtiele massage technieken dat een gunstige invloed heeft om zwangerschapskwaaltjes buiten de deur de deur te houden. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf. 

60 minuten € 47,50 

Overige massage behandelingen

Duo treatment & relax 

Even lekker samen relaxen en toch een moment voor jezelf.
De duo behandeling is mogelijk met elke massage behandeling die de praktijk op de lijst heeft staan, ontspannend of therapeutische. Het vitaliseren van  de spieren in rug, nek, schouders, gezicht/hoofd, voeten en benen. Het stimuleren van het lymfestelsel en het rekken van het bindweefsel. Naast dat je met zijn tweeën tegelijkertijd wordt behandeld, bevind je je ook in dezelfde ruimte, wel net zo gezellig. 

€ 110,- voor 2 personen​ 90 minuten
€ 95,-  voor 2 personen 75 minuten

Kindermassage  

(Hoog gevoelige) kinderen krijgen veel prikkels te verwerken en dit kan klachten geven. Hun energiesysteem kan overbelast raken of ze hebben een lage weerstand, buikpijn, hoofdpijn, slapen slecht, hebben concentratieproblemen etc.​ Ik werk met de methode vanuit de Sensi therapie, die van oorsprong bedoeld is voor behandeling van hoog gevoeligheid. De massage technieken geeft ze innerlijke rust en leert ze bewust te zijn van hun gevoelens en emoties en hoe ze hiermee om kunnen gaan. Ouders mogen aanwezig zijn.

€ 25,-  30 minuten

Lees ook; Lichaamstherapie 

 


Preventief onderhoud aan het lichaam is nooit een overbodige luxe.


 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info