De invloed van een voetmassage op je lichaam is geweldig. Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren en kunnen aan het einde van de dag behoorlijk moe aanvoelen en ook zijn. Een voetmassage is geschikt voor iedereen en heeft een positief effect op diverse lichamelijke en geestelijke klachten.  Energie komt vrij en kan weer stromen naar andere delen van hele lichaam. 

Werkwijze; je voeten worden eerst met warme, licht vochtige doeken gedrenkt in 100% zuivere magnesiumvlokken. Zeer effectief en krachtig voor veel gezondheidstoepassingen. Magnesiumvlokken hebben een positieve invloed op lichaam en geest en helpen het energieniveau hoog te houden en zorgt tegelijkertijd voor de nodige ontspanning. Daarna volgt de massage, kneden, drukken, wrijven. let op, het is geen voetreflex behandeling.

Wat maakt een voetmassage nu zo gezond ?

Ongeacht wat voor soort massage je ondergaat. Je lichaam reageert erop. Het maakt een grote hoeveelheid geluk stofjes aan zoals serotonine en dopamine. Dus nog meer een reden om je wat vaker over te geven een zo’n heerlijke (voet) massage.

40 minuten € 45,- 
Boek hier je afspraak

*Overigens is een dergelijke massage nooit bedoeld als vervanging van de reguliere geneeskunst. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info