Ontspanningsmassage

Een mens maakt veel mee in zijn leven, de een wat meer dan de ander. Soms blijft het stressniveau, onbewust hoog  (overlevingsstrategie) en lang aanwezig. Dit geeft op een gegeven moment (vage) klachten. Deze fysieke massage werkt direct door op het mentale niveau, gedachten worden heel even stilgezet.

Voordelen;  rust in het hoofd, het stabiliseert je dopaminelevel, dit is het 'geluk stofje' wat door sommige mensen van nature niet of onvoldoende wordt aangemaakt of (even) uitgeput is. Je lichaam leert weer te ontspannen en spanning te herkennen waardoor je jezelf weer kunt corrigeren.

De combinatie van de therapeutische vaardigheden brengt rust in het zenuwstelsel. De hoeveelheid energie in de organen komt weer  in balans en het bevordert je gezondheid.

60 minuten € 50,-

Soft touch massage 

Zacht is kracht en verwijst naar levenskracht, de Qi, die op zachte wijze gestimuleerd wordt.  

In de Traditionele Chinese geneeskunde werkt men vanuit de zachte massage technieken om op deze manier de gezondheid te bevorderen en te behouden.

Touch verwijst naar de aanraking, soft naar zacht. Het stimuleert het vrijkomen van regulerende hormonen, die bepaalde reacties aanwakkeren en andere juist temperen.  Verzacht verharde spieren  en activeert het immuunsysteem. Een verfijnde zachte aanraking /massage, effectief en enorm ontspannend. Van hoofd naar tenen.

60 minuten € 50,-

 Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is als een rustpunt in de dag, een momentje van self care. Het hoofd even leeg maken en al die kleine spiertjes op het hoofd en gezicht bevrijden van opgedane spanning. Een gezichtsmassage zorgt voor een stralende huid, stimuleert de bloedsomloop, zorgt ervoor dat afvalstoffen goed worden afgevoerd en stimuleert tegelijkertijd de aanvoer van voedingsstoffen.

De behandeling wordt afgesloten met een biologische crème die de gezichtshuid voedt, beschermt en ontspant.

30 minuten € 40,-       

Zwangerschapsmassage 

Een zeer zachte massagevorm met subtiele massage technieken dat een gunstige invloed heeft om zwangerschapskwaaltjes buiten de deur de deur te houden. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf.  

60 minuten € 50-

Deelmassage 

Een deelbehandeling kan net dat zijn wat je "even" nodig hebt. Een korte maar effectieve behandeling.

  • Rug / schouders/ nek
  • Voeten/ benen
  • Rug/ benen
  • Schouders/ hoofd/gezicht

30 minuten € 32,50    
40 minuten € 42,50 

  


 
E-mailen
Bellen
Map
Info