Ontspannende behandelingen

Gezichtsmassage + Masker 

Dit werkt als een mini vakantie. De behandeling begint met het masseren van schouders, nek, hoofd en gezicht. Gevolgd door een heerlijk vliesmasker van Alka. Terwijl het masker zijn werk doet worden de armen en handen gemasseerd. Het ontspannende effect heeft een positieve invloed op je gehele gestel met een stralende huid als gevolg. Een cadeau aan jezelf.  

Voordelen;

  •  Het stimuleert de lymfevaten.
  •  Gifstoffen kunnen worden afgevoerd.
  • Het stimuleert de aanvoer van voedingsstoffen.
  • Het activeert de opname van zuurstof.
  • Vermindert donkere kringen en wallen onder je ogen.
  • Geeft een liftend effect en verminderd rimpels.
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. 

45 minuten € 45,-       

Japanse balans massage 

Hier worden stress - drukpunten, triggerpoints en energiebanen op rug, armen, hoofd, gezicht op effectieve wijze behandeld. Dit heeft een positief effect op de huid, de algehele doorbloeding, verminderd spierspanning en ruimt blokkades en spierknopen op. De populariteit van deze massagevorm stijgt de laatste jaren enorm vanwege de positieve effecten en voordelen op het gebied van ontspanning.  

60 minuten € 47,50  

Zwangerschapsmassage 

Een zeer zachte massagevorm met subtiele massage technieken dat een gunstige invloed heeft om zwangerschapskwaaltjes buiten de deur de deur te houden. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf.  

60 minuten € 47,50  

Duo treatment & relax  

Even lekker samen relaxen en toch een moment voor jezelf. De duo behandeling is mogelijk met elke massage behandeling die de praktijk op de lijst heeft staan, ontspannend of therapeutische. Het vitaliseren van de spieren in rug, nek, schouders, gezicht/hoofd, voeten en benen. Het stimuleren van het lymfestelsel en het rekken van het bindweefsel. Naast dat je met zijn tweeën tegelijkertijd wordt behandeld, bevind je je ook in dezelfde ruimte, wel net zo gezellig.  

€ 110,- voor 2 personen​ 90 minuten

€ 95,- voor 2 personen 75 minuten  

Kindermassage  

(Hoog gevoelige) kinderen krijgen veel prikkels te verwerken en dit kan klachten geven. Hun energiesysteem kan overbelast raken of ze hebben een lage weerstand, buikpijn, hoofdpijn, slapen slecht, hebben concentratieproblemen etc.​ Ik werk met de methode vanuit de Sensi therapie, die van oorsprong bedoeld is voor behandeling van hoog gevoeligheid. De massage technieken geeft ze innerlijke rust en leert ze bewust te zijn van hun gevoelens en emoties en hoe ze hiermee om kunnen gaan. Ouders mogen aanwezig zijn.  

€ 25,- 30 minuten  

Deelbehandeling  

Even kort maar effectief de rug/schouders/nek laten masseren of nek/ gezicht/ hoofd of alleen de benen laten behandelen, dan is dat ook mogelijk.  

€ 30,- 30 minuten  

Lees ook; Lichaamstherapie    


E-mailen
Bellen
Map
Info