De stress fix it massage

Een mens maakt veel mee in zijn leven, de een wat meer dan de ander. Soms blijft het stressniveau, bewust (overlevings strategie)

of onbewust, lang aanwezig. Dit geeft op een gegeven moment (vage) klachten. Deze fysieke massage werkt direct door op het mentale niveau, gedachten worden heel even stilgezet.

Voordelen;  rust in het hoofd, het stabiliseert je dopaminelevel, dit is het 'geluk stofje' wat door sommige mensen van nature niet of onvoldoende wordt aangemaakt of (even) uitgeput is. Je lichaam leert weer te ontspannen en spanning te herkennen waardoor je jezelf weer kunt corrigeren.


De combinatie van de therapeutische vaardigheden brengt rust in het zenuwstelsel. De hoeveelheid energie in de organen komt weer  in balans en het bevordert je gezondheid.

De volgorde van de behandeling; voeten/benen rug/schouders/nek/armen/hoofd.


75 minuten € 65,-

 

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage zorgt ervoor dat huid, lichaam en geest ontspannen raken. De voordelen;

  • Een stralende, jong uitziende huid. Minder rimpels en lijnen, een echte boost voor je uitstraling. Afgesloten met een heerlijke crème formule van ALKA. Door de bevordering van de bloedsomloop worden producten sneller en beter in de huid opgenomen. Ook worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingsstoffen aangevoerd.
  • Tevens verminderd het hoofdpijn. Aangespannen spieren kunnen zich hier weer ontspannen en komt de hoofdhuid minder strak te staan. 

30 minuten € 32,50       


Japanse balans massage 

Hier worden stress - drukpunten, triggerpoints en energiebanen op rug, armen, hoofd, gezicht op effectieve wijze behandeld. Dit heeft een positief effect op de huid, de algehele doorbloeding, verminderd spierspanning en ruimt blokkades en spierknopen op. De populariteit van deze massagevorm stijgt de laatste jaren enorm vanwege de positieve effecten en voordelen op het gebied van ontspanning.  


60 minuten € 50,-  
40 minuten € 42,50


Zwangerschapsmassage 

Een zeer zachte massagevorm met subtiele massage technieken dat een gunstige invloed heeft om zwangerschapskwaaltjes buiten de deur de deur te houden. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf.  


60 minuten € 50-


Deelmassage 

Even een korte maar effectieve behandeling.

-Rug / schouders/ nek 
-Voeten/ benen
-Rug/ benen
-Schouders/ hoofd

Een deelbehandeling kan net dat zijn wat je "even" nodig hebt.


€ 32,50  30 minuten  
€ 42,50 40 minuten 


Lees ook; Lichaamstherapie    


E-mailen
Bellen
Instagram