Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Hier vind je een breed aanbod op het gebied van de algemene gezondheid, informatie over de massage behandelingen en over de stijlen van counseling. Ontspanning en therapie onder 1 dak. 

De afkorting O.I.B staat voor opnieuw in balans, zowel fysiek als mentaal. Hier is de drempel laag en brengt de praktijk een fijne sfeer en een rustpunt in de dag..

In mijn praktijk biedt ik een prettige manier van counseling aan. Een effectieve, professionele en laagdrempelige vorm van hulpverlening waarin met een coachend karakter wordt gewerkt. 

Als massage therapeut werk ik vanuit de lichaamstherapie, dat staat voor de combinatie van diverse massage methoden die verbetering en onderhoud bieden aan een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ontspannend of klacht behandelend en/of voorkomend. 

Dus ben jij op zoek naar een massage therapeut met counseling skills, een praktijk waar je vakkundig, deskundig, klant en klachtgericht advies ontvangt, waar je je gezondheid op fysiek en/of mentaal niveau eens onder de loep kan nemen? Dan ben jij in mijn praktijk aan het juiste adres. 

Je bent van harte welkom.


 

 

  
E-mailen
Bellen
Map
Info