Je bent fit en vitaal als je over voldoende energie beschikt om te presteren op zowel fysiek als op geestelijk vlak. Beiden zijn nauw met elkaar verbonden. Om inspanningen te kunnen leveren of stress factoren te kunnen incasseren moeten we over voldoende energie beschikken. Die energie halen we uit goede voedingsstoffen vitaminen, mineralen, voedingsvezels, sterke antioxidanten en hoogwaardige eiwitten en aminozuren. Zijn deze voorraden uitgeput dan vervalt onze vitaliteit en heeft dat invloed op onze algehele gezondheid.

Persoonlijk ben ik een groot voorstander van ayurvedische kruiden en supplementen omdat je soms iets extra's nodig hebt. Volgens de ayurvedische leer is elk mens uniek en kan je daar een geweldig goed voedingspatroon op uit werken. Ieder individu bezit unieke eigenschappen en lichamelijke kenmerken. Door een ongezonde levenswijze, stress,  slechte, ongezonde voeding, te weinig rust, het gebruik van medicijnen, niet bewegen of overtraind zijn kan onbalans ontstaan. Gevolg, je krijgt klachten. Om dat te voorkomen kan je met diverse adviezen aan de slag. 

Om jou te helpen hoe je een goede gezondheid kan behouden of verkrijgen en hoe je jong en vitaal kunt blijven verstrek ik de benodigde informatie omtrent onderstaande producten. Het zijn producten die 100% natuurlijk zijn en vrij zijn conserveringsmiddelen.

E-mailen
Bellen
Map
Info