Counseling is een effectieve, professionele en laagdrempelige vorm van hulpverlening waarin ik werk met een coachend karakter. De sessies zijn kortdurend en overzichtelijk met een op het individu gebaseerd behandelplan. Dit is altijd maatwerk en een interactief proces. De nadruk ligt op dat wat er aan inzicht is binnengekomen om te zetten tot actie. Vanuit het coachende aspect worden er opdrachten ter ondersteuning aangeboden. Vanuit mijn gespecialiseerde vakkennis begeleid en inspireer ik je graag.

Indicatie voor counseling;

- Ondefinieerbare klachten 
- Je voelt je constant onder druk staan
- Hoog gevoeligheid
- Relatie/ gezinsproblemen
- Ingrijpende veranderingen
- Loopbaan vragen
- Persoonlijke ontwikkeling
- Stress gerelateerde klachten

Het doel is om de balans terug te halen binnen belasting en belastbaarheid. Balans tussen inspanning, ontspanning, uitdaging en rust. Gedragingen en gedachten om te buigen en om te vormen. De focus ligt op het bewust worden van je eigen patronen, kwaliteiten, talenten maar ook je valkuilen en belemmeringen, wat is een mogelijke trigger.

Als counselor ben ik breed opgeleid op het gebied van cognitieve - en gedragstherapie, coaching, sport en beweging en orthomoleculaire voeding. Mijn werkmethoden hebben een multidisciplinaire karakter.

Vertrouwelijk informatie die ik verkrijg vallen onder mijn beroepsgeheim en zijn je privacy gegevens afgeschermd.​

Boek hier je afspraak

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info