Het doel is om in een behandeling problemen aan te pakken waarvan de oorsprong mede ligt in een verstoorde zuur-base-balans. Daarom werk ik graag met de producten van Alka Vitae.


- Alka® badzout

Een speciaal badzout met een ontzurend, vochtregulerend, diep reinigend en ontspannend effect. Ook geschikt  hand- of voetbaden. Het bevordert de afvoer van zure afvalstoffen en stimuleert de aanmaak van nieuwe gezonde huidcellen. Je  huid kan weer ademen en wordt heerlijk zacht.  

De inhoud;

 • Himalayazout mineraliseert de huid en bevat in totaal 84 oorspronkelijke minerale en sporenelementen die optimaal door de huidcellen opgenomen. 
 • Magnesium ontspant je spieren: dit is een mineraal dat onder andere bijdraagt tot de ontspanning van de spieren. Heerlijk na het sporten of na een stressvolle dag.
 • 12 soorten edelstenen voeden de huid met een helende werking door hun mineraliserende en energetische kracht. 

250 gram   € 9.95
600 gram   € 14.95
1200 gram  € 24,95


Alka® Crème  

Een super fijne crème die echt werkt en doet wat het belooft. Met een basische pH-waarde van 8,2 ondersteunt Alka® Crème de gezonde zuurgraad van de huid door zure afvalstoffen te neutraliseren. Een uitkomst voor veel huidcondities en huidtypes. Het ondersteunt het herstel van een problematische huid, het herstelt de huid na zonnebrand, schaafwond of recent litteken. Werkt effectief bij zonneallergie, warmtebultjes en biedt een helpende hand bij vervelende insecten beten.


50 ml € 14.95


Alka® Greens  

Basische voedingsextracten en 100% natuurlijk. Ondersteunt de gezonde zuur-base balans van het lichaam. Zorgt voor een gezonde en evenwichtige darmflora en versterkt immuunsysteem. Bevat een formule vol basische voedingsstoffen voor extra energie, bescherming en weerstand. Het voorziet je lichaam in de dagelijkse aanvulling van belangrijke voedingsstoffen en is volledig vegan, gluten- en lactosevrij. Geschikt voor diabetici, veganisten en sporters.


- 30 sticks € 39.95 

- 10 Sticks € 14.95


Alka kruiden thee

Kruiden zijn de kracht uit de natuur en ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam. Een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden die voor een effectieve afvoer van zure afvalstoffen zorgen. Lekker van smaak, vitaliserend, gezond en 100% puur natuur. Cafeïne en tanninevrij!

✓ Ondersteunt de afvoer van zure afvalstoffen via nieren en urinewegen
✓ Draagt bij tot een gezonde blaas en een gezond urinewegstelsel
✓ Ondersteunt een goede spijsvertering
✓ Met natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem
✓ Helpt om een gezond lichaamsgewicht te behouden.


Alka® ontzurende kruidenthee 50 zakjes  € 14.95

Alka® ontzurende kruidenthee 100 zakjes € 24.95

Alka® ontzurende kruidenthee per pakje  € 6.95

 

Alka® massagebortstel 

 • Ondersteunt de afvoer van zure afvalstoffen via de huid
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Maakt huid en bindweefsel strakker
 • Maakt een sinaasappelhuid weer glad
 • Verbetert de huidtextuur

€ 12.95


Alka® Tabs Magnesium

Biedt een unieke dubbele werking. Met de speciale maagzuurresistente tabletten vul je op een efficiënte manier de magnesiumvoorraad weer aan terwijl tegelijkertijd je lichaam ontzuurt. 90 tabletten.

€ 24,95


 • Helpt zure afvalstoffen te neutraliseren en op te lossen
 • Vult de magnesiumdepots weer aan
 • Geeft extra energie bij vermoeidheid
 • Helpt spieren soepel te houden


Bestel hier jouw Alka® product. 

E-mailen
Bellen
Instagram