Alka vitae producten - basische therapie 

Het is ons doel om een gezonde therapie of behandeling te bieden om problemen aan te pakken waarvan de oorsprong mede ligt in een verstoorde zuur-base-balans. Een gezond leven dus, waarin het zuur-base-evenwicht in balans is, de basis voor een energiek leven.  Daarom werk ik graag met de producten van Alka Vitae.

- Alka® badzout

Een speciaal badzout met een ontzurend, vochtregulerend, diep reinigend en ontspannend effect. Ook geschikt  hand- of voetbaden. Het bevordert de afvoer van zure afvalstoffen en stimuleert de aanmaak van nieuwe gezonde huidcellen. Je  huid kan weer ademen en wordt heerlijk zacht. .

De pH van onze huid is altijd lichtjes zuur. Het natuurlijke regulerings- en vernieuwingsproces van de huid raakt langzaam aan verstoord naarmate we ouder worden of wanneer we er een verzurende voedingspatroon en leefstijl op na houden. Hierdoor rijpen of sterven huidcellen te snel af. Voorkom dat je huid een broedplaats wordt voor ziekteverwekkers. 

De inhoud;

  • Himalayazout mineraliseert de huid en bevat in totaal 84 oorspronkelijke minerale en sporenelementen die optimaal door de huidcellen opgenomen. 
  • Magnesium ontspant je spieren: dit is een mineraal dat onder andere bijdraagt tot de ontspanning van de spieren. Heerlijk na het sporten of na een stressvolle dag.
  • 12 soorten edelstenen voeden de huid met een helende werking door hun mineraliserende en energetische kracht. 

250 gram   € 9.95
600 gram   € 14.95
1200 gram  € 24,95

Bestel hier


Alka® Crème  50 ml € 14.95

Met een basische pH-waarde van 8,2 ondersteunt Alka® Crème de gezonde zuurgraad van de huid door zure afvalstoffen te neutraliseren. Door de unieke basische formule en de rijke selectie natuurlijke oliën is het veelzijdig in gebruik en een uitkomst voor veel huidcondities en huidtypes. Het ondersteunt het herstel van een problematische huid.

De huid herstelt snel na een zonnebad, schaafwond of recent litteken. De crème werkt goed bij zonneallergie en warmtebultjes en biedt een helpende hand bij vervelende insecten als muggen, wespen, dazen en de processierups. Omdat Alka® Crème basisch is neutraliseert de crème direct de geïrriteerde (zure) huid.  Het heeft een  jeuk-neutraliserend effect, de huid snel herstelt. Squalaan, kokosolie, jojoba-olie, amandelolie en sheaboter geven een verzachtend en hydraterend effect.


Alka® Greens  30 sticks € 39.95

Basische voedingsextracten en 100% natuurlijk. Ondersteunt de gezonde zuur-base balans van het lichaam. Zorgt voor een gezonde en evenwichtige darmflora en versterkt immuunsysteem. Bevat een formule vol basische voedingsstoffen voor extra energie, bescherming en weerstand. Het voorziet je lichaam in de dagelijkse aanvulling van belangrijke voedingsstoffen en is volledig vegan, gluten- en lactosevrij. Geschikt voor diabetici, veganisten en sporters.


Alka® ontzurende kruidenthee 50 zakjes € 14.95

Alka® ontzurende kruidenthee 100 zakjes € 24.95

Alka® ontzurende kruidenthee per pakje € 6.95

Kruiden zijn de kracht uit de natuur en ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam. Een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden die voor een effectieve afvoer van zure afvalstoffen zorgen. Lekker van smaak, vitaliserend, gezond en 100% puur natuur. Cafeïne en tanninevrij!

✓ Ondersteunt de afvoer van zure afvalstoffen via nieren en urinewegen
✓ Draagt bij tot een gezonde blaas en een gezond urinewegstelsel
✓ Ondersteunt een goede spijsvertering
✓ Met natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem
✓ Helpt om een gezond lichaamsgewicht te behouden.

Bestel hier jouw Alka® product.

*Bestellingen binnen een straal van 10 km van Obdam worden gratis thuisbezorgd.

E-mailen
Bellen
Map
Info