Alka vitae producten - basische therapie 

Het is ons doel om een gezonde therapie of behandeling te bieden om problemen aan te pakken waarvan de oorsprong mede ligt in een verstoorde zuur-base-balans. Een gezond leven dus, waarin het zuur-base-evenwicht in balans is, de basis voor een energiek leven.  Daarom werk ik graag met de producten van Alka Vitae.

Alka® Crème  50 ml € 14.95

Met een basische pH-waarde van 8,2 ondersteunt Alka® Crème de gezonde zuurgraad van de huid door zure afvalstoffen te neutraliseren. Door de unieke basische formule en de rijke selectie natuurlijke oliën is het veelzijdig in gebruik en een uitkomst voor veel huidcondities en huidtypes. Het ondersteunt het herstel van een problematische huid

Alka® Bad 275 gr € 9.95

Geschikt om te genieten van een ontzurende lig-, hand- of voetbaden. De zeer rijke basische mineralenformule helpt het lichaam met het afvoeren van zure afvalstoffen en ondersteunt alle huidcondities. Het geeft een diepe ontspanning, optimale vochtregulering en zuivering van de huid.     

Alka® Greens  30 sticks € 39.95

Basische voedingsextracten en 100% natuurlijk. Ondersteunt de gezonde zuur-base balans van het lichaam. Zorgt voor een gezonde en evenwichtige darmflora en versterkt immuunsysteem. Bevat een formule vol basische voedingsstoffen voor extra energie, bescherming en weerstand. Het voorziet je lichaam in de dagelijkse aanvulling van belangrijke voedingsstoffen en is volledig vegan, gluten- en lactosevrij. Geschikt voor diabetici, veganisten en sporters.

Alka® ontzurende kruidenthee 50 zakjes € 14.95

Kruiden zijn de kracht uit de natuur en ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam. Een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden die voor een effectieve afvoer van zure afvalstoffen zorgen. Lekker van smaak, gezond en 100% puur natuur.

Kortom, ontzuur je lichaam op een veilige wijze. Zure afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, met als resultaat een positieve  ondersteuning van gezonde organen, van het immuunsysteem en van het fysieke en mentale energieniveau.

Bestel hier jouw Alka® product.

*Bestellingen binnen een straal van 10 km van Obdam worden gratis thuisbezorgd.

E-mailen
Bellen
Map
Info