Massage en Counseling praktijk O.I.B
        

Mijn werk als counselor

Als gecertificeerd counselor sta ik mensen bij die hulp nodig hebben bij psychosociale of psychosomatische klachten en problemen. Ook voor diegene die zich geen raad weten met een bepaalde situatie, gevoelens of (eet)gewoontes. Counseling is een effectieve, professionele en laagdrempelige vorm van hulpverlening. 

Zowel de psychische als fysieke klachten ontstaan doordat bewustwording steeds meer op de achtergrond verdwijnt. Men blijft vast houden aan  jarenlange gewoontes, gedachten, gedragingen en overtuigingen die misschien helemaal niet meer voor je werken. Je lichaam geeft signalen af dat verandering wenselijk is. Als counselor kijk ik verder dan je klacht, denk ik met je mee, biedt ik je overzicht en inzicht met de benodigde tools die je in het dagelijks leven kan toepassen. Counseling is altijd maatwerk, een interactief proces en nooit standaard.                                              

Visie; het bewust maken en oplossingen ontdekken. De bron herkennen en erkennen van waaruit een nieuw begin ingezet kan gaan worden en toekomst gericht gewerkt kan worden.

Missie; door het aanbieden van verschillende adviezen en coachende technieken kan er een positieve bijdrage worden geleverd aan de ontwikkeling en het toepassen van de verandering die nodig is.

Je kunt counseling inzetten bij:

  • Relatieproblemen
  • Stress
  • Een ingrijpende verandering, leef of werk situatie 
  • Gezinsproblemen
  • Hormonale problematiek
  • Hooggevoeligheid
  • Angsten en paniekaanvallen.


Wat is het verschil tussen counseling en coaching?

Bij counseling ligt de nadruk op het aanspreken van je eigen vermogen om problemen op te lossen. Het verkregen inzicht omzetten tot actie. Vanuit het coachende accept worden er opdrachten ter ondersteuning aangeboden. Mijn werkmethoden hebben een multidisciplinaire karakter.

Vertrouwelijk informatie die ik verkrijg vallen onder mijn beroepsgeheim en zijn je privacy gegevens afgeschermd.​ 

Maak hier je afspraak

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram