Massage en Counseling praktijk O.I.B
        

- Massage methodes voor ontspanning

1. De Japanse Balans massage  

Hier worden stress - drukpunten, triggerpoints en energiebanen op rug, armen, hoofd, gezicht op effectieve wijze behandeld. Dit heeft een positief effect op de huid, algehele doorbloeding van het lichaam, toevoer van zuurstof en ruimt het blokkades op. De populariteit van deze massagevorm stijgt de laatste jaren enorm vanwege de positieve effecten en voordelen op het gebied van gezondheid en ontspanning. 

  •  € 47,50  60 minuten 

2. Pure mood massage 

Reflexpunten op rug, nek, schouders, armen, achterkant benen, hoofd en gezicht worden gestimuleerd en stressgevolgen worden gecorrigeerd. Pure Rust op lichamelijke en psychische gebied. Het lost spanningsklachten op en wordt de disbalans in het zenuwstelsel hersteld. De massage technieken behandelen de dieper gelegen weefsels, organen, huid en spieren en biedt dat wat jou lichaam nodig heeft. Dat kan energie en vitaliteit zijn of juist kalmte en rust. Je zal versteld staan van het resultaat na de behandeling, totale ontspanning. 

  •  € 65,-    90 minuten
  •  € 47,50  60 minuten

 3Korte massage 

Massage waar je in 30 minuten de benodigde relaxatie gaat ervaren van o.a  rug, nek en schouders. Zeer geschikt voorafgaande aan je training of als post work - out behandeling. Bedoeld om de verzuringsgraad te reduceren, vermoeidheid en stijfheid te verminderen en eventuele spierknopen los te maken. Een boost of juist ontspanning in een korte tijd.

  • € 30,-

4. Zwangerschapsmassage

Een zeer zachte massagevorm met subtiele massage technieken dat een gunstige invloed heeft om zwangerschapskwaaltjes buiten de deur de deur te houden. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf. 

€ 47,50  60 minuten

5. Postnatale massage

Postnatale massage helpt het lichaam sneller herstellen na een bevalling en brengt ontspanning in schouders, rug en nekspieren. Deze spieren worden veel gebruikt bij het voeden en het dragen van je baby en worden vaak overbelast. Het verminderd vermoeidheidsklachten, hoofdpijnen en hormonale klachten. Vanaf 4 á 6 weken na de bevalling is het advies om een afspraak in te plannen. 

€ 47,50  60 minuten


-Therapeutische massage methodes

1. De Haptische massage 

Een haptische massage is een ontspannende, stille en rustige massage behandeling gericht op de fysieke, mentale, sociale en emotionele lagen. Hier kunnen spanningen, emoties en gevoelens zich in de loop van de jaren vastzetten en klachten geven. Deze massage therapie heeft de intentie om dat wat vast zit los te maken. Het lichaam verteld het ware verhaal. Door de diverse massage technieken gaat het lichaam aangeven wat nodig is. 

  •  € 47,50  60 minuten 

​2. Cupping 

Dit is een behandelmethode die zeer effectief werkt bij spierknopen, blessures, hoofdpijn/ spanningsklachten, buik en spijsverteringsproblemen. Bovenop de betreffende spier wordt de huid en het bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm trekken van de cup. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door de reflexwerking komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning. Door de trekkende kracht van de cups kunnen ook afvalstoffen beter worden afgevoerd en kunnen lichaamscellen zich vernieuwen. 

  • € 50,-  60 minuten


- Overige massage methodes

Kindermassage  ​

(Hoog gevoelige) kinderen krijgen veel prikkels te verwerken en kunnen hier behoorlijk last van krijgen. Hun energiesysteem kan overbelast raken en uit zich dit o.a in een lage weerstand, buikpijn, hoofdpijn, slecht slapen, concentratieproblemen of andere klachten.​ Ik werk met de methode vanuit de Sensi therapie, die van oorsprong bedoeld is voor behandeling van hooggevoeligheid. De massage technieken geeft ze innerlijke rust en leert ze bewust te zijn van hun gevoelens en emoties en hoe ze hiermee om kunnen gaan. Ouders mogen aanwezig zijn.

  • € 30,-  30 minuten 

Duo massage  

Samen genieten van ontspanning en rust. Rug, schouder, hoofd, gezicht en de voeten worden hier gemasseerd. Net als de voet reflexologie bevinden zich ook op het hoofd en gezicht veel zones en punten die positief beïnvloed worden door drukpunt massage. De massage technieken zijn o.a. gericht op het ontspannen van het zenuwstelsel, verbeteren van de bloedcirculatie, verminderen van hormonale of overgang symptomen. Kortom een succesvolle formule die het gehele lichaam weer weldadig laat aanvoelen. ​

  • € 110 - voor 2 personen​ 90 minuten

Er wordt uitsluitend gemasseerd met biologische producten. 

Maak hier je afspraak 

Wat doet een massage.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram