Massage methoden - ontspanning


De Japanse Balans massage  

Hier worden stress - drukpunten, triggerpoints en energiebanen op rug, armen, hoofd, gezicht op effectieve wijze behandeld. Dit heeft een positief effect op de huid, de algehele doorbloeding, verminderd spierspanning en ruimt blokkades en spierknopen op. De populariteit van deze massagevorm stijgt de laatste jaren enorm vanwege de positieve effecten en voordelen op het gebied van ontspanning. 

 € 47,50  60 minuten 

Pure mood massage 

Totale ontspanning van rug, nek, schouders, armen, benen, hoofd en gezicht. Pure rust op lichamelijke en psychische gebied. Het lost spanningsklachten op en wordt de disbalans in het zenuwstelsel hersteld. De massage technieken behandelen de dieper gelegen weefsels, organen, huid en spieren en biedt dat wat jou lichaam nodig heeft. Dat kan energie en vitaliteit zijn of juist kalmte en rust. Je zal versteld staan van het resultaat na de behandeling, een totale ontspanning. 

 60 minuten  € 47,50
 90 minuten  € 65,-
 

Zwangerschapsmassage

Een zeer zachte massagevorm met subtiele massage technieken dat een gunstige invloed heeft om zwangerschapskwaaltjes buiten de deur de deur te houden. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf. 

€ 47,50  60 minuten


Therapeutische massage methoden

De Haptische massage 

Een haptische massage is een ontspannende, stille en rustige massage behandeling gericht op de fysieke, mentale, sociale en emotionele lagen. Hier kunnen spanningen, emoties en gevoelens zich vastzetten en klachten geven. Deze massage therapie heeft de intentie om dat wat vast zit los te maken. Het lichaam verteld het ware verhaal. Door de diverse massage technieken komt er meer ruimte op fysiek en mentaal gebied. Ook zeer geschikt voor vrouwen die net bevallen zijn.

60 minuten € 47,50
90 minuten € 65,- 

Rug/nek/ schouder massage​

Er wordt aandacht gegeven aan spieren en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in rug, nek en schouders. Ook krijgen de aangezichtsspieren alle aandacht. Het bindweefsel wordt losgemaakt daar waar overbelasting is ontstaan en mogelijk is gaan verkleven met als gevolg dat je lichaam, pijnlijk, stijf en strak aanvoelt.​ 

Typische klachten zijn vermoeidheid, pijn en moeite met opstaan of klachten die uitstralen naar je hoofd, armen, ellebogen, handen en vingers. Soms is er ook krachtverlies of heb je last van tintelingen in je hand of vingers. Ook zeer geschikt voorafgaande aan je training of als post work - out behandeling. Een boost of juist ontspanning in een korte tijd.

€ 40,-  40 minuten

Cupping 

Dit is een behandeltechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Het heeft een enorme dieptewerking doordat speciale cups vacuüm op de huid worden aangebracht. Toxines – in spieren en gewrichten worden niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van de cupping methode los je diverse klachten op, ook op mentaal niveau. Spieren en huid raken goed doorbloed en wordt het voor het lichaam eenvoudiger om afvalstoffen af te voeren met als gevolg een algehele ontspanning.

Ook zeer geschikt bij; 

  • Schouder- en nek en rug klachten
  • Migraine/ hoofdpijn klachten
  • Triggerpoints /spierknopen
  • Verklevingen van het bindweefsel
  • Buik en spijsvertering problemen  

€ 50,-  60 minuten


Overige massage methoden

Kindermassage  ​

(Hoog gevoelige) kinderen krijgen veel prikkels te verwerken en kunnen hier behoorlijk last van krijgen. Hun energiesysteem kan overbelast raken en uit zich dit o.a. in een lage weerstand, buikpijn, hoofdpijn, slecht slapen, concentratieproblemen of andere klachten.​ Ik werk met de methode vanuit de Sensi therapie, die van oorsprong bedoeld is voor behandeling van hoog gevoeligheid. De massage technieken geeft ze innerlijke rust en leert ze bewust te zijn van hun gevoelens en emoties en hoe ze hiermee om kunnen gaan. Ouders mogen aanwezig zijn.

€ 30,-  30 minuten 

Duo massage  

Samen genieten van ontspanning en rust. Rug, schouder, hoofd, gezicht en de voeten worden hier gemasseerd. Net als de voet reflexologie bevinden zich ook op het hoofd en gezicht veel zones en punten die positief beïnvloed worden door drukpunt massage. De massage technieken zijn o.a. gericht op het ontspannen van het zenuwstelsel, verbeteren van de bloedcirculatie, verminderen van hormonale of overgang symptomen. Kortom een succesvolle formule die het gehele lichaam weer weldadig laat aanvoelen. ​

€ 110,- voor 2 personen​ 90 minuten
€ 95,-  voor 2 personen 75 minuten

Het belang van een massage


 

Als je lichaam een signaal geeft, luister.

Vergeet niet dat preventief onderhoud aan het lichaam nooit een overbodige luxe is. 

Maak hier je afspraak

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info