Massage en Counseling praktijk O.I.B
        

Ons team 

Mijn naam is Corine van der Molen, eigenaar van Praktijk O.I.B sinds 2013. Ik ben gecertificeerd counselor en massagetherapeut. Binnen mijn werkgebied biedt ik een mix van diverse behandel en massage methoden aan. Ik heb als doel mensen bewust te maken hoe lichaam en geest samenwerken en wat dit voor invloed heeft op hun gestel en algehele gezondheid. Een juiste manier van behandelen en begeleiden wordt afgestemd op het klachten patroon of hulpvraag.

Ik vindt het geweldig om vanuit mijn opleidingen, kennis en ervaring mensen te inspireren hoe zij vanuit een vernieuwend perspectief een goede gezondheid kunnen bewerkstelligen. Ik vind mijn werk nog altijd zeer bijzonder en blijft het mooi om passende tools en behandelmethodes aan te bieden aan diegene die willen werken aan hun fysieke of mentale klachten of juist rust, ontspanning en vitaliteit willen ervaren. 

Naast mijn praktijk werkzaamheden geef ik ook diverse sport en yoga lessen bij De Boer Sport, Health, Wellness in Obdam. Binnen deze lessen kan ik geweldig ontladen en opladen. Balans tussen in - en ontspanning.  


Binnen de praktijk werk ik samen met gespecialiseerde collega's.


Marja Korting werkt onder haar eigen praktijknaam Voetnoot. Zij biedt voetreflex behandelingen aan die zowel therapeutische als ontspannend zijn. Stimuleert de energiedoorstroming, bloedsomloop, stofwisseling en lymfecirculatie. Er wordt gebruik gemaakt van zowel westerse als oosterse technieken. Met het werken op de meridiaanbanen en acupunctuurpunten worden blokkades in de energiestroom opgeheven en herstelt de vrije circulatie van de levenskracht.

Marja is te bereiken via; Voetreflex4you@gmail.com 

 06 51699673 


Elroy Konijn van EK Sports werkt aan het herstel van disbalans. Naast Personal Trainer en Mylogenics practitioner werkt Elroy als gediplomeerd sportmasseur. Zijn doel is om ervoor te zorgen dat jij je lichaam goed kan onderhouden door de juiste training aan te bieden en zijn massage methoden toe te passen. De sportmassage is hier een mooi voorbeeld van. Dit heeft als doel de verklevingen in het spierweefsel te verwijderen, de doorbloeding te verbeteren en dit helpt je te herstellen. Blessures worden behandeld, voorkomen en houdt de spieren soepel. Ook gespecialiseerd in Triggerpoint massage, dit is het behandelen van specifieke pijnpunten of spierknopen.

Elroy is te bereiken via; elroykonijn@hotmail.com 

06 46736904  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram