Ons team 

 

 

Mijn naam is Corine van der Molen, eigenaar van Praktijk O.I.B sinds 2013.  Ik ben gecertificeerd counselor en massagetherapeut. Binnen mijn werkgebied bied ik een mix van diverse behandel en massage methoden aan. Vanuit gerichte opleidingen, kennis en ervaring vind ik het geweldig om mensen te inspireren hoe zij vanuit een vernieuwend perspectief een goede gezondheid kunnen bewerkstelligen. Dit kan op fysiek en mentaal gebied zijn. 

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk geef ik diverse sport en yoga lessen. Binnen deze lessen kan ik geweldig ontladen en opladen. Balans tussen in - en ontspanning.

 

Marja Korting werkt onder haar eigen praktijknaam Voetnoot in de praktijk. Gezamenlijk geven wij de duo massage behandelingen waar Marja de voeten en onderbenen voor haar rekening neemt. 

Zij biedt voetreflex behandelingen aan die zowel therapeutische als ontspannend zijn. Stimuleert de energiedoorstroming, bloedsomloop, stofwisseling en lymfecirculatie. Er wordt gebruik gemaakt van zowel westerse als oosterse technieken. Met het werken op de meridiaan banen en acupunctuurpunten worden blokkades in de energiestroom opgeheven en herstelt de vrije circulatie van de levenskracht.

Voetreflex4you@gmail.com
06 51699673

E-mailen
Bellen
Map
Info