Therapeutische massage methoden 

Rebalance therapie 

Deze methode biedt een mix van diverse massage en counseling technieken waarbij je lichaam het uitgangspunt is. Hoofd, gezicht, schouders, nek, rug, benen en voeten worden behandeld.

Het lichaam heeft een eigen geschiedenis en laat zijn sporen na, het verteld een verhaal en geeft de benodigde signalen af. Fysiek en/of mentale kramp door vernauwing in de fascia (bindweefselstructuren).Lichaam en het denken hebben een versterkt effect op elkaar en kunnen onbalans creëren binnen het gevoelsniveau. Het verband tussen oorzaak en gevolg en tussen denken en voelen is niet meer te overzien en gaat het lichaam protesteren. 

Deze methode leert je;

- Te erkennen wat er is
- Te luisteren naar je lichaam
- Balans terug te vinden
- Controle of perfectionisme los te laten
- Denken te reduceren
- Inzichten te verkrijgen
- Te ontspannen
- Zelfbewustzijn te vergroten      

 € 50,-

 De Haptische massage 

Een haptische massage is een zeer ontspannende, stille en rustige massage behandeling van rug, achterkant benen, schouders en hoofd. Zeer geschikt voor mensen die een hoog stress niveau ervaren, een burn out hebben of voor vrouwen die net bevallen zijn.

60 minuten € 47,50
90 minuten € 65,- 

Rug/nek/ schouder massage​

Een stevig massage vorm die veel bij sporters wordt toegepast. Er wordt aandacht gegeven aan spieren, weefsels en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn. Ook krijgen de aangezichtsspieren alle aandacht. Het bindweefsel wordt losgemaakt daar waar overbelasting is ontstaan en mogelijk is gaan verkleven met als gevolg dat het lichaam, pijnlijk, stijf en strak aanvoelt.​ 

Ook zeer geschikt voorafgaande aan je training of als post work - out behandeling. Een boost of juist ontspanning in een korte tijd.

€ 40,-  40 minuten

Cupping 

Dit is een behandeltechniek die binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Het heeft een enorme dieptewerking doordat speciale cups vacuüm op de huid worden aangebracht. Toxines – in spieren en gewrichten worden niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van de cupping methode los je diverse klachten op, ook op mentaal niveau. Spieren en huid raken goed doorbloed en wordt het voor het lichaam eenvoudiger om afvalstoffen af te voeren met als gevolg een algehele ontspanning.

Ook zeer geschikt bij; 

  • Schouder- en nek en rug klachten
  • Migraine/ hoofdpijn klachten
  • Triggerpoints /spierknopen
  • Verklevingen van het bindweefsel
  • Buik en spijsvertering problemen
  • Blessures  


€ 50,-  60 minuten

 

 Massage methoden ontspanning

Japanse balans massage  

Hier worden stress - drukpunten, triggerpoints en energiebanen op rug, armen, hoofd, gezicht op effectieve wijze behandeld. Dit heeft een positief effect op de huid, de algehele doorbloeding, verminderd spierspanning en ruimt blokkades en spierknopen op. De populariteit van deze massagevorm stijgt de laatste jaren enorm vanwege de positieve effecten en voordelen op het gebied van ontspanning. 

 € 47,50  60 minuten 

Pure mood massage 

Totale ontspanning van rug, nek, schouders, armen, benen, hoofd en gezicht. Pure rust op lichamelijke en psychische gebied. Het lost spanningsklachten op en wordt de disbalans in het zenuwstelsel hersteld. De massage technieken behandelen de dieper gelegen weefsels, organen, huid en spieren en biedt dat wat jou lichaam nodig heeft. Dat kan energie en vitaliteit zijn of juist kalmte en rust. Je zal versteld staan van het resultaat na de behandeling, een totale ontspanning. 

 60 minuten  € 47,50
 90 minuten  € 65,- 

Zwangerschapsmassage

Een zeer zachte massagevorm met subtiele massage technieken dat een gunstige invloed heeft om zwangerschapskwaaltjes buiten de deur de deur te houden. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf. 

€ 47,50  60 minuten


Overige massage methoden

Kindermassage  ​

(Hoog gevoelige) kinderen krijgen veel prikkels te verwerken en kunnen hier behoorlijk last van krijgen. Hun energiesysteem kan overbelast raken en uit zich dit o.a. in een lage weerstand, buikpijn, hoofdpijn, slecht slapen, concentratieproblemen of andere klachten.​ Ik werk met de methode vanuit de Sensi therapie, die van oorsprong bedoeld is voor behandeling van hoog gevoeligheid. De massage technieken geeft ze innerlijke rust en leert ze bewust te zijn van hun gevoelens en emoties en hoe ze hiermee om kunnen gaan. Ouders mogen aanwezig zijn.

€ 25,-  30 minuten 

Duo treatment & relax 

Even lekker samen relaxen en toch een moment voor jezelf.
De duo behandeling is mogelijk met elke massage behandeling die de praktijk op de lijst heeft staan, ontspannend of therapeutische. Het vitaliseren van  de spieren in rug, nek, schouders, gezicht/hoofd, voeten en benen. Het stimuleren van het lymfestelsel en het rekken van het bindweefsel.
Naast dat je met zijn tweeën tegelijkertijd wordt behandeld, bevind je je ook in dezelfde ruimte, wel net zo gezellig.
 

€ 110,- voor 2 personen​ 90 minuten
€ 95,-  voor 2 personen 75 minuten


Lichaamstherapie


 

Luister naar je lichaam, er zijn altijd signalen.

Vergeet niet dat preventief onderhoud aan het lichaam nooit een overbodige luxe is. 

Maak hier je afspraak

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info