Ons team profiel

 

Onze visie op samenwerken is dat wij een bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming en uitwisseling van onze werkzaamheden. Dit binnen onze eigen kwaliteiten, kennis, ervaring en veelzijdigheid. Wij werken service gericht en met aandacht.

Ons doel is optimale resultaten  te leveren aan onze cliënten.

Wij heten jullie van harte welkom binnen onze gezamenlijke praktijk ruimte.

  • Corine van der Molen - Massage-Counseling praktijk  
  • Marja Korting -  Voetreflex bij Voetnoot
  • Jenny Jong - Jong & Co pedicure
  • Corlinda Haakman - Jong & Co pedicureMijn naam is Corine van der Molen en ben eigenaar van Massage en Counseling praktijk O.I.B sinds 2013.  Ik ben gecertificeerd counselor en massagetherapeut. Vanuit een vernieuwend perspectief bied ik een mix van behandel en massage methoden aan die een goede gezondheid bevorderd, zowel op fysiek als mentaal niveau. 

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk geef ik, inmiddels al weer 20 jaar, diverse sport en yoga lessen. Heb je advies, tips of handvaten nodig op dit gebied, wil jij je algehele gezondheid behouden of op peil brengen? Dan begeleid en inspireer ik je graag.


 
Marja Korting van Voetreflex bij Voetnoot biedt de voetreflex behandelingen aan die zowel therapeutische als ontspannend zijn. Stimuleert de energiedoorstroming, bloedsomloop, stofwisseling en lymfecirculatie. Er wordt gebruik gemaakt van zowel westerse als oosterse technieken. Met het werken op de meridiaan banen en acupunctuurpunten worden blokkades in de energiestroom opgeheven en herstelt de vrije circulatie van de levenskracht.

Voetreflex4you@gmail.com - 06 51699673

E-mailen
Bellen
Map
Info