Aminozuren bij artrose en osteoporose.

Wetenschappers hebben aangetoond dat een goed aminozuren complex en vitamine suppletie klachten aantoonbaar kunnen verminderen.
Daarom schrijf ik graag over de werking  van het aminozuren complex, het kent ongekend veel voordelen.

Tot de kraakbeen opbouwende stoffen rekenen we het aminozuur methionine. Dit is een essentieel aminozuur. Dat betekent dat het niet door het menselijk lichaam zelf geproduceerd kan worden, maar via de voeding moet worden opgenomen. Maar zoals bekend  is onze voedingsarm in de afgelopen jaren sterk verarmd en biedt het ons niet dat wat we dagelijks nodig hebben.
*Let wel, elk voedingssupplement of aminozuren complex is een aanvulling, geen vervanging.

Het werkt;
1. ontstekingsremmend
2. pijnstillend
3. stimuleert kraakbeencellen tot vorming van kraakbeenweefsel

Bij osteoporose werkt het aminozuur Arginine goed ondersteunend bij de opbouw van de botten en collageen. Collageen is een eiwit wat een elementair bestanddeel van diverse bindweefsels is (zoals kraakbeen en botten).  Ook ondersteunt het de groei van botcellen waaruit zich de werkelijke botmassa wordt gevormd.

Vergeet niet je dagelijkse vitaminen en mineralen. De Alka Greens bevat een formule vol basische voedingsstoffen voor extra energie, bescherming en weerstand. Het 100% natuurlijk en ondersteunt de gezonde zuur-base balans van het lichaam. Volledig vegan, gluten- en lactosevrij.

Wil jij ook werken aan een goede gezondheid en wil je je klachten terug brengen naar een 0-punt, werk dan met het aminozuren complex.

E-mailen
Bellen
Map
Info