Interne huidverzorging & Aminozuren 

Hoeveel crèmes, serums, schoonheidsbehandelingen heb jij al geprobeerd om je huidkwaliteit te verbeteren, huidklachten te verhelpen of te voorkomen? 

Heb je er wel eens gedacht om je huid van binnen uit te verzorgen, te voeden, in plaats van buitenaf? 

Aminozuren vormen de basis van proteïnen en proteïnen vormen weer de bouwstenen van de cellen in het lichaam, dus ook van de huid. Die aanmaak van nieuwe cellen heeft een positief effect op bijvoorbeeld het verminderen van littekens, ouderdomsvlekjes. Het aminozuren complex zorgt voor het gladstrijken van de huid, het opvullen van lijnen, bepalen zij de kleurtoon van de huid en hebben zij invloed op de vochtarme structuur van de huid. Het weefsel van de huid dat door veroudering of omgevingsfactoren is aangetast wordt verstevigd.

Voor wie is het geschikt? Kort gezegd…. Voor iedereen! 

  • Op het gebied van het haar. Wordt het dunner, groeit het niet of breekt het snel af, is het altijd droog of futloos?

  • Op het gebied van de huid. Voelt het strak, droog of jeukt de huid? Nemen rimpeltjes of ouderdom vlekjes toe? Ziet je huid dof?
  • Op het gebied van de nagels. Ook hier kunnen rimpels ontstaan en is te vergelijken met de oorzaak van huidrimpels.( Doordat de cel vernieuwing vertraagt). Breken of ze scheuren ze makkelijk of groeien ze slecht? 

      

Ik krijg af en toe toch nog de vraag waarom iedereen maar aan de voedingssupplementen moet. Waarom wordt daar, in het algemeen, zoveel reclame voor wordt gemaakt.

Ten eerste moet je natuurlijk niets. Wetenschap heeft echter aangetoond dat de voedingsbodem steeds minder voedingsstoffen, vitamines en mineralen bevat. De bodem is de afgelopen 50 jaar sterk verarmt geraakt. Daarnaast zijn er steeds meer stressfactoren bij gekomen, leven we gehaast, zitten we nog veel te veel en geven mobieltjes en computers een dosis aan straling af die ook niet gunstig is voor onze systemen.

Dus om uiteenlopende redenen is aanvulling doormiddel van suppletie aan te raden. 

Conclusie; Aminozuren hebben een voedende, hydraterende en verzorgende functie. Een boost voor je algehele gezondheid.

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.E-mailen
Bellen
Map
Info