Massage en Counseling praktijk O.I.B
        

Onderhoud aan het lichaam.

We willen allemaal gezond oud worden, toch? Daarom is en blijft onderhoud altijd nodig. Kijk naar je huis, eens in de zoveel tijd heeft deze een verfbeurt nodig. Of je auto die voor een APK naar de garage moet. Van een goed onderhouden auto of huis heb je immers veel langer plezier dan wanneer je wacht totdat er mankementen ontstaan.

Maar hoe is het met jou eigen onderhoud?

Onderhoud aan rug, schouders, bekken, benen, hoofd? Gek eigenlijk dat nog veel mensen niet heel zorgvuldig omgaan met hun lichaam. We sporten wel, eten gezond maar er is toch echt meer voor nodig om vitaal en gezond(er) te blijven.

Als sport - yoga docent en counselor ben ik jaren geleden mijn praktijk gestart om mensen bewust te maken hoe goede voeding, cognitieve therapie en massage behandelingen kunnen bijdrage aan een goede gezondheid. 

Bijvoorbeeld; een massage behandeling kan bijdragen aan stress en fysieke klachten vermindering. Ook versterkt het je herstelvermogen en immuunsysteem. Het rijtje met voordelen is lang, dus houden we het kort.

Door lichamelijke en mentale problemen neemt de elasticiteit van het bindweefsel af, je wordt stijver en gewrichten en spier klachten nemen toe met een verhoogde kans op blessures, vermoeidheid, slecht slapen enzovoort. Het bindweefsel verbind alle lichaamssystemen tot aan het zenuwstelsel toe. Omdat juist alles met elkaar verbonden is kan de oorzaak totaal ergens anders liggen dan waar jij de klacht ervaart. 

Mijn therapeutische manier van werken werkt bij uiteenlopende klachten en is het behandelen onder andere gericht op zelfreflectie,om fysieke en mentale klachten op te lossen en natuurlijk ontspanning. Blokkades worden opgelost, spieren worden soepel gemaakt en goed doorbloed, waardoor het lichaam het zelf herstellende vermogen weer kan activeren. Met de juiste druk, massage techniek en met de juiste kennis gegeven.

Wacht niet tot je lichaam mankementen gaat vertonen, wees het voor. Bewezen is dat met regelmaat een APK afspraak inplannen een hoop achterstallig onderhoud kan schelen. 

Wat is jouw gezondheid jou waard? 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram